Zoeken


preventie & herstelondersteuning

Kinderen schilderen ‘Knuffel voor jou’ 001DORDRECHT – Je eigen favoriete knuffel schilderen op doek: dat deden acht kinderen op woensdagmiddag 17 mei op de kinderafdeling van het Albert Schweitzer ziekenhuis. De gezellige workshop onder leiding van de ‘echte’ beeldend kunstenares Felice Hanssen werd aan de kinderen, die zelf regelmatig in het ziekenhuis worden behandeld, aangeboden door het Vriendenfonds van het Albert Schweitzer ziekenhuis.

 

 

 

 

 

 
De fraaie kleurrijke werken worden binnenkort tentoongesteld in de hal van de locatie Dordwijk. Tevens worden er ansichtkaarten van gemaakt, die het Vriendenfonds gaat verkopen om opbrengsten te werven voor patiëntwelzijn en wetenschappelijk onderzoek in het Albert Schweitzer ziekenhuis. Kopers van de kaarten kunnen op die manier onder het motto ‘Knuffel voor jou’ een knuffel per post doorsturen aan een dierbare en ze steunen daarmee ook nog het goede doel. De verkoop vindt plaats via vrijwilligers en de binnenkort te lanceren website aszvrienden.nl  ( Foto’s : ASZ )