Zoeken


preventie & herstelondersteuning

20171105 Luchtfoto Kinderbadje 'De Paddenstoel' Dordrecht TstolkDORDRECHT – Het belooft morgen (woensdag) een mooie zonnige en warme dag te worden. Daarom vult de gemeente het kinderbadje met de paddenstoel in het Wantijpark. Dit is de eerste keer dit seizoen. Het badje is te vinden achter het Wantijpaviljoen.

 

 

 

 

 

 

Het water van het badje wordt elke dag ververst. Als het goed weer is, laten medewerkers van de gemeente het badje ’s morgens vol lopen zodat ouders en hun kinderen vanaf 09.30 uur kunnen genieten van het kinderbadje. ’s Avonds om 19.00 uur laten de medewerkers het weer leeglopen. Het gebruik van het kinderbadje is geheel voor eigen risico. Ouders wordt aanbevolen kinderen er altijd onder toezicht van een volwassene te laten spelen.

Het kinderbadje wordt alleen bij mooi weer gevuld met water. De luchttemperatuur moet 22 graden of hoger zijn en het weer zonnig tot half bewolkt en rustig. De gemeente maakt voor de weersvoorspelling gebruik www.weerplaza.nl.