Zoeken


preventie & herstelondersteuning

18424978_1468014543250464_7288791945406272663_nDORDRECHT – Recent zijn er in Dordrecht diverse wijkagenten gewisseld van wijk. In het wijkteam Centrum is een aantal vertrouwde gezichten gebleven, maar er zijn ook enkele nieuwe wijkagenten bij gekomen. Ze stellen zich voor op de Facebook-pagina van Politie Dordrecht, begeleid door een oproep: ‘Samen met de bewoners en onze partners willen wij werken aan een veilige en leefbare wijk.  (Foto: Politie Dordrecht)

 

 

 

 

 

We zullen zo veel als mogelijk op straat aanwezig en aanspreekbaar zijn. De bewoners en bezoekers van het centrum zijn de ‘ogen en oren’ in de wijk. Schroom niet om verdachte situaties op het gebied van veiligheid aan ons te melden. We zijn te bereiken via het nummer 0900-8844 of via het contactformulier op de website van de politie. We hopen op een fijne samenwerking!’

 

Op de foto: Staand van links naar rechts: Marco Zwanenburg (Wijkagent Expert Centrum), Gabi van de Koppel (Wijkagent Historische Binnenstad), Hanneke Twigt Wijkagent (Historische Binnenstad) en Elvis Jamanika (Wijkagent Noordflank). Zittend: Karin Been (Wijkagente Historische Binnenstad) en Jorg van Capelleveen (Wijkagent Centrum Buitenring).