Zoeken


preventie & herstelondersteuning

20170805 Mevrouw De leeuw 100 jaar oud zorggroep Crabbehoff Dordrecht Tstolk 002DORDRECHT – Mevrouw de Leeuw-Doedijns vierde zaterdag haar honderdste verjaardag. Maandag kwam burgemeester Van der Velden op bezoek. Hij gaf de jarige een prachtige bos bloemen en at gezellig een stukje taartje mee.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mevrouw de Leeuw-Doedijns woont sinds enkele jaren in zorggroep Crabbehoff aan de Groen van Prinstererweg. Ze heeft het er prima naar haar zin. Ze vindt het gezellig met de medebewoners, neemt graag deel aan de activiteiten en maakt graag uitstapjes. De 100-jarige ziet er graag goed verzorgd uit. Wel vindt ze het erg jammer dat ze niet meer goed kan lezen. Mevrouw de Leeuw-Doedijns is gek op chocolaatjes en een advocaatje met slagroom.