20170604 Drugslab aangetroffen in Roosendaal Tstolk 002Roosendaal – Donderdagmiddag werd in een loods aan de Jan Frederik Vlekkestraat een amfetamine laboratorium ontdekt. Er werd niemand aangehouden. Rond 13.00 uur werd het lab ontdekt tijdens een integrale controle van onder andere politie en gemeente Roosendaal. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In twee gekoppelde bedrijfspanden stuitten opsporingsambtenaren op grond- en afvalstoffen. De panden maken onderdeel uit van een groot bedrijfsverzamelgebouw op bedrijventerrein Majoppeveld-Noord. Bij nader onderzoek in de ruimten werd een laboratorium met een ketel gevonden, waar vooral amfetamine-olie werd geproduceerd.

Productielocatie

Volgens deskundigen van de politie gaat het om een flinke productielocatie met een behoorlijke capaciteit om amfetamine-olie te maken. Er werd een bescheiden hoeveelheid grond- en afvalstoffen gevonden. Het laboratorium was gebruiksklaar.

Politieonderzoek

Nadat eerst was vastgesteld dat er geen gevaarlijke situatie was, is de politie gestart met een onderzoek. Zo is een forensisch medewerker met een sporenonderzoek gestart en hebben medewerkers van het politieteam Landelijke Faciliteit Ondersteuning Ontmantelen monsters genomen van de grondstoffen. De materialen zijn in beslag genomen en worden door een speciaal bergingsberdrijf afgevoerd.

Weet u meer over het laboratorium?

De politie is op zoek naar mensen, die meer over dit incident weten. Hebt u meer informatie? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006. Belt u liever anoniem: 0800-7000.