20170803 Familie en vrienden nemen afscheid van Diego Dordrecht Tstolk 001DORDRECHT – Honderden mensen hebben vandaag in Dordrecht afscheid genomen van de tien-jarige Diego die vorige week woensdag dood werd aangetroffen in zijn woning aan de Jan Vethkade. Na de ceremonie in de Wilhelmina zaal van de Essenhof gingen ze onder begeleiding van z’n twintig motoren naar het café De Pui van Diego’s opa. Klik verder voor de video 

 

 

 

 

 

 

Daar werden fakkels aangestoken en werd er een afscheidssalut gegeven aan de tien-jarige Diego. Hij is later op middag begraven  op de katholieke begraafplaats op de Reeweg Oost. De 37-jarige vader van Diego wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van het 10-jarige jongetje. De vader blijft voorlopig in hechtenis, meldt het Openbaar Ministerie. Het onderzoek wordt voortgezet.