20170103 Lichaam van kind gevonden in woning Jan Vethkade Dordrecht Tstolk 005DORDRECHT – De tien jarige jongen die gisterenochtend werd gevonden in een woning aan Jan Vethkade is door een misdrijf om het leven gekomen. De 37-jarige vader werd gisteren aangehouden in zijn woning aan de Jan Vethkade. 

 

 

 

 

 

 

 

Volgens de politie meldde de vader woensdag rond 06.00 uur dat hij zijn 10-jarige zoon dood had gevonden. De toegesnelde hulpdiensten konden niks meer voor de jongen doen. De politie startte direct een uitvoerig onderzoek rond het overlijden van de jongen. De politie sprak gisteren met betrokkenen en met zijn vader. De politie gaat door meerdere omstandigheden uit van een niet-natuurlijke dood aldus politiewoordvoerster Miriam Slot. Wat precies de doodsoorzaak is wordt de komende dagen duidelijk.