Zoeken
20170103 Lichaam van kind gevonden in woning Jan Vethkade Dordrecht Tstolk 004Dordrecht – Woensdagochtend rond zes uur meldde een 37-jarige man bij de politie dat hij zijn 10-jarige zoon levenloos had gevonden in zijn huis aan de Jan Vethkade in Dordrecht. De toegesnelde hulpdiensten konden niks meer voor de jongen doen. De 37-jarige Dordtenaar is aangehouden en meegenomen voor verhoor.

 

 

 

 

 

 

De politie startte direct een uitvoerig onderzoek. Dit onderzoek moet meer duidelijkheid brengen over de omstandigheden rond het overlijden van de jongen. De politie sprak woensdagmiddag met betrokkenen en hebben de vader verhoord. De politie gaat door meerdere omstandigheden uit van een niet-natuurlijke dood aldus politiewoordvoerster Miriam Slot. Wat precies de doodsoorzaak is wordt de komende dagen duidelijk.