Nico Parlevliet, kleurengeluidsignaalmachine, 1994REGIO – Pictura begint 2017 goed want van 8 tot en met 12 februari 2017 staan we op de kunstbeurs Rotterdam Contemporary Artfair. Dit jaar te vinden in het WTC gebouw midden in het centrum van Rotterdam.( Evertine van Alphen ) 

 

 

 

 

 

 

In stand nummer 80 tonen we met trots vijf kunstenaars die de vereniging goed representeren: Mirjam Abraas, Annemieke Alberts, Yvonne van den Herik, Nico Parlevliet en Jan Willem van Welzenis. Monumentaliteit, eigentijdsheid, ontwerpdrang en traditie kunnen allemaal in deze kunstenaars, maar ook in Pictura, worden terug gevonden. Samen met een overzichtsfoto van de grote zaal op de achterwand van de stand, gemaakt door Anja de Jong, willen we een goed beeld geven van Pictura en haar leden. Kom ons zeker even opzoeken aan uw bezoek aan de beurs!

Houdt u niet van kunstbeurzen? Dan is in Pictura aan de Voorstraat 190 in Dordrecht nog tot en met 19 februari de tentoonstelling Reisgenoten te bewonderen. Deze multimediale tentoonstelling strekt zich uit van het begin van de foyer tot de verre tentoonstellingszaal. Installaties die op meerdere zintuigen een beroep doen.