ijshockeyDORDRECHT – Ben jij benieuwd wat er allemaal mogelijk is op het ijs van de Sportboulevard? Dan is dit je kans! Op zaterdag 28 januari organiseren de ijssportverenigingen  onder de naam IJssportinDordt  in samenwerking met Optisport op de Dordtse Sportboulevard een Super Saturday.  

 

 

 

 

Deze avond laten de  ijssportverenigingen zien wat ze in huis hebben. Op het programma staan demonstraties  door  Kunstrijvereniging De Drechtsteden, IJssportvereniging Alblasserwaard en IJshockeyclub ProClass Dordrecht Lions.
In de ijshal zijn diverse stand  aanwezig  en kunt u  informatie krijgen  over het aanbod van de verenigingen en de gratis proeflessen.

Iedereen is welkom om te genieten van  deze drie ijssporten! De entree is gratis.   

Programma:
18.30u – 18.50u Kunstrijden
18.50u – 19.05u Shorttrack
19.10u – 19.30u IJshockey

Als spectaculaire afsluiting kunt u na afloop van de demonstraties genieten van de ijshockeywedstrijd van het eerste team van  ProClass Dordrecht Lions!

IJssportinDordt met clinics
IJssportinDordt is een  nieuw initiatief van de aanbieders van schaatssporten in Dordrecht.
Zij verstrekken informatie over  de mogelijkheden tot het beoefenen van deze fantastische  ijssporten.

Ter kennismaking organiseert  IJssportinDordt  clinics  ijshockey, kunstschaatsen en shorttrack tijdens het vrij schaatsen op zondag 19 februari van 10:00 tot 14:00 uur in de Sportboulevard Dordrecht!

De gratis clinics zijn toegankelijk voor kinderen van 4 tot 10 jaar. Van tevoren aanmelden is niet nodig,  kinderen kunnen gewoon  meedoen.  Het vrij schaatsen  begint om 9.30 uur en het eerste uur  is  de ‘vroege vogels’  korting van toepassing.

Informatie op www.ijssportindordt.nl

( Foto’s :  Lisa Weijer en  Piet van Es )