Stadhuis DordrechtDORDRECHT – De nieuwjaarsreceptie van het gemeentebestuur van Dordrecht is op dinsdag 10 januari. Iedereen die het stadsbestuur zijn wensen voor 2017 wil overbrengen, is welkom van 20.00 uur tot 22.00 uur in het Stadhuis, Stadhuisplein 1. Rond 20.45 uur houdt burgemeester A.A.M Brok een korte toespraak.

 

 

 

 

 

 

Binnen de veranderingen op het gebied van zorg en jeugd vinden we  steeds meer onze weg en dat doen we graag samen met bewoners en partners uit de stad. Vele ontwikkelingen en evenementen hebben de stad nog meer op de kaart gezet. En daar willen we in 2017 een extra schepje bovenop doen. De stad is in ontwikkeling : op het gebied van economie, werkgelegenheid, cultuur en leefbaarheid zetten we grote stappen vooruit. Samen met u wil het gemeentebestuur er het komende jaar hard aan werken om nog meer te realiseren. In samenwerkingsvormen met u, aan de hand van ideeën van u, in onderlinge verbondenheid.

Burgemeester, wethouders en gemeenteraadsleden willen u graag persoonlijk de beste wensen meegeven. Graag doen zij dit op dinsdag 10 januari 2017. De nieuwjaarsreceptie vindt traditiegetrouw plaats in het Stadhuis aan het Stadhuisplein 1. U bent welkom tussen 20.00 uur en 22.00 uur .