2016107 Nielson Big Rivers Dordrecht Tstolk 002DORDRECHT – Nielson, Diggy Dex en Danny Vera maken de programmering van Live at Wantij, op vrijdag 9 juni, compleet. Eerder werd de hoofdact van de avond al aangekondigd: Marco Borsato. Zaterdag 10 december start de kaartverkoop, vanaf 09.00 uur viawww.liveatwantij.nl. Bron : dordt Centraal 

 

 

 

 

 

Organisatie BOD Events is trots op de programmering. Dirk Malschaert, hoofd programma: “Het is natuurlijk te gek om Marco Borsato in Dordrecht te kunnen presenteren. Maar ook Dordrechts bekendste zanger Nielson mocht uiteraard niet ontbreken. Met Diggy Dex en Danny Vera biedt Live at Wantij een breed popprogramma.”  Voor zanger Nielson is het een thuiswedstrijd. Danny Vera is het meest bekend als huisband bij het voetbalprogramma Voetbal Inside. Rapper en producer Koen Jansen, beter bekend als Diggy Dex, staat in december 2016 naast Guus Meeuwis in de wintereditie van Groots met een zachte G.

 

Kaarten kosten 29,50 euro (ex. fee). Er zijn 8.500 tickets beschikbaar voor het festival in het Wantijpark. Live at Wantij vindt plaats aan de vooravond van Wantijpop.