LevenskunstrandDORDRECHTDordrecht beleeft ‘Woodstock aan de Merwede’. Vilola Dordrecht en samenwerkingspartners organiseren op zaterdag 18 juni Levenskunstrand op de ontmoetingsplek Kunstrand.Het festival rondom Levenskunst (het leven liefhebben) kent tal van activiteiten in een mix van Soul, Relax, Health en Play.

 

 

 

 

Creatieve workshops, yogasessies, reiki healing, mantra zingen en massages worden aangeboden in een setting van een Ibiza market met lifestyle-  en foodproducten en singer-songwriters en verhalenvertellers bij het kampvuur. ’s Avonds is er een workshop 5-Ritme-dans van Saryo van Lakerveld, waarbij je uitgenodigd wordt om te dansen door je te laten leiden door de muziek zonder na te denken ‘of het er wel uit ziet’. Later op de avond is er een Silent Dance: dansen in stilte en toch in harmonie verbonden met je omgeving op muzikale reis met allerlei muziekstijlen van meditatief mystiek tot chill-out dub. Opgave voor de Silent Dance is vereist en kan via viloladordrecht@gmail.com.

 

Levenskunstrand vindt plaats op zaterdag 18 juni van 13.00 tot 24.00 uur op de ontmoetingsplek het Kunstrand bij de rivier de Merwede (naast de voormalige standplaats van de Ark van Noach). Bijdrage is 5 euro per persoon voor de workshops en activiteiten. Kinderen tot 14 jaar mogen gratis deelnemen. De eerste 50 bezoekers ontvangen een goodiebag. Meer informatie: http://www.viloladordrecht.nl/levenskunstrand

 

De organisatie van Levenskunstrand is in handen van meerdere Dordtse partijen. Inspiratieplek Vilola Dordrecht gelooft in de kracht van de ontmoeting. Lifestyle Studio Dordrecht biedt yoga, pilates en andere lifestyle programma’s. WY centrum voor Bewust-Zijn biedt activiteiten met als doel ontspannen, inzicht verkrijgen en bewustwording. De Hooizolder verzorgt originele kinderactiviteiten. Sanshine Media schrijft persberichten, webteksten en nieuwsbrieven. Het festival wordt gesponsord door onder andere gemeente Dordrecht, stichting Doen en stichting Baracca.