DORDRECHT –  Zaterdag 11 juni is het jaarlijkse zomerfeest op kindercentrum Villa Speelmaatjes in het centrum van Dordrecht. Iedereen is welkom want het is ook een open dag voor ouders en kinderen die de locatie nog niet kennen. Ouders, kinderen, opa’s, oma’s, vriendjes of vriendinnetjes. Iedereen is welkom tussen 10.00 en 13.00 uur op Villa Speelmaatjes aan het Matena’s Pad 77 in Dordrecht (achter theater Kunstmin).

 

 

 

Het thema is Oud Hollandse spellen. Kinderen kunnen blik gooien, zaklopen, koek happen, ezeltje prik spelen en grabbelen in de grabbelton. Natuurlijk wordt er ook geschminkt! Kindercentrum Villa Speelmaatjes is onderdeel van Centrale Organisatie Kinderopvang Drechtsteden (COKD). Tijdens de open dag kunnen (groot)ouders kennismaken met de sfeervolle locatie, de enthousiaste medewerkers en de verschillende vormen van opvang die Villa Speelmaatjes biedt zoals dagopvang, buitenschoolse opvang en antroposofische opvang.

 

Over COKD Kinderopvang
COKD Kinderopvang is met zo’n 100 medewerkers op 10 locaties één van de grootste non-profit kinderopvangorganisaties in Dordrecht en de Hoeksche Waard. COKD biedt hoogwaardige dag- en buitenschoolse kinderopvang en is in daarin toonaangevend in Dordrecht en de Hoeksche Waard. COKD biedt, samen met ouders en partners, een verantwoord opvoedingsmilieu waarbij het kind zich thuis voelt en zich optimaal kan ontwikkelen. Het is van groot belang dat kinderen een veilige, vertrouwde, uitnodigende, zorgzame omgeving en structuur aangeboden krijgen. Wij zijn onderdeel van Stichting SWKGroep. Een toonaangevende onderneming in kinderopvang, buurtwerk en zorg in Nederland. De SWKGroep biedt ons bestuurlijke en bedrijfskundige ondersteuning. Vanuit haar visie ontwikkelt de SWKGroep eigentijdse concepten voor oplossingen in kinderopvang, onderwijs, zorg en welzijn. En brengt deze in de praktijk. De werkwijze is innovatief, kostenefficiënt, sociaal én gericht op kwaliteit en samenwerking. Wij investeren in eigen kracht! Door het delen van elkaars kennis, ervaring en netwerk. Hierdoor kunnen wij ons met alle aandacht richten op de opvang van het kind.