DORDRECHT – Op zaterdag 4 juni is de 41e editie van Rommeldam, de grootste rommelmarkt van de regio. Van 8.30 – 16.30 bent u van harte welkom aan de Dubbelsteynlaan west bij de kerk de “Wijnstok” Er zijn tussen de 200 en 250 vrijwilligers aan het werk om er een gezellige  dag van te maken. We kunnen nog vrijwilligers gebruiken!

 

 

 

Er zijn bijna 65 met alle denkbare spullen zoals: boeken, speelgoed, kleding, huishoud, schilderijen, antiek, servies, glas, bloempotten enz. enz. Verder hebben we de meubelboulevard met kasten, stoelen, tafels, bankstellen, tuinmeubelen. Voor ieder wat wils!  Om 11 uur is er een veiling met antiek en curiosa, vooraf is er een bezichtiging mogelijk zodat u kunt zien wat er geveild wordt. Er zijn weer mooie spullen!

U hoeft tussendoor niet naar huis want u kunt binnen in de Rank koffie drinken met een koek, buiten is er een poffertjeskraam, een loempiakraam, de oliebollenkraam, diverse broodjes en een ijsje. Het beloofd een prachtige dag te worden.Als opwarmer hebben we op woensdag 1 juni het traditionele boegspriet vechten, gesponsord door supermarkt Plus t’ Lam. Het is dit jaar een strijd tussen de Beatrixschool en de Julianaschool en de OBS Dubbeldam. En een ballonnenwedstrijd gesponsord door de Dubbeldamse winkeliersvereniging.

Vorig jaar voor het 40 jarig jubileum hadden we het aanzicht opgefleurd met banieren, wegens het grote succes komen de banieren terug met onze grootste sponsors erop. Het geeft een vrolijk aanblik en u kunt van verre zien waar u moet wezen.