imagesDORDRECHT – Het theater- en concertseizoen van Kunstmin is alweer bijna ten einde. Het programma voor volgend seizoen is te bekijken op de website van Kunstmin. Op vrijdag 6 mei valt de seizoenbrochure met het nieuwe programma bij de vaste bezoekers op de mat. De kaartverkoop start op dinsdag 10 mei om 10.00 uur. Vanaf dat moment kan iedereen online en aan de kassa in het Energiehuis kaarten kopen voor het nieuwe theater- en concertseizoen. Bron : Dordt Centraal

 

 

Op het programma staan onder meer: Spektakelshow over Jeroen Bosch, Jandino Asporaat, Intouchables met Huub Stapel, de musical Hair, Hans Liberg, Chippendales, Maaike Ouboter, Lenette van Dongen, Snorro van Ro Theater, Julliard String Quartet, Jörgen Rayman, Sara Kroos, Ruth Jacott, NUHR met De Ploeg, Anne Wil Blankers, Paul de Leeuw, O’G3ene, Ronald Brautigam, Wende Snijders en vele anderen.

 

Voorrang bij bestellen
Fans en VIPS kunnen al vanaf dinsdag 26 april 12.00 uur online op www.kunstmin.nl kaarten bestellen. Fans en VIPS zijn bezoekers die de jaarlijkse kerstproductie van Kunstmin en de talkshow Kunstmin Live met hun donatie ondersteunen. Als dank voor hun verbondenheid met Kunstmin kunnen zij met voorrang kaarten bestellen. Fan of VIP worden kan via de website van Kunstmin.