DORDRECHT –  Op het Van Oldenbarneveltplein in Dordrecht waar nu nog een MCD is gevestigd, opent begin juni een nieuwe Dirk van den Broek. Na Deen Lisse eerder deze week, is dit de tweede overname van de supermarktketen in korte tijd.

 

 

 

 

 

Groeistrategie
Marcel Huizing, formuledirecteur Dirk: “In dit deel van de stad kent iedereen Dirk, alleen hadden we hier nog geen winkel. Ik ben dus heel blij met deze aanvulling op onze andere twee winkels in Dordrecht. ”Deze stap sluit aan bij de groeiambities van Dirk. “Wij verwachten hier extra omzet te kunnen behalen. Omdat we in deze regio meerdere winkels hebben, levert het ook andere voordelen op”, aldus Marcel Huizing. Eind mei is de sleuteloverdracht. Dan wordt de winkel in een zo kort mogelijke tijd omgebouwd naar een Dirk. Deze zal dan begin juni de deuren openen.

 

Collega’s

Alle medewerkers van de betreffende MCD supermarkt zijn op de hoogte gesteld. Zij komen in dienst bij Dirk. Marcel Huizing: “We gaan ervoor zorgen dat deze nieuwe collega’s zich snel thuis voelen bij ons. Naar verwachting zullen we ook nog extra collega’s aan gaan nemen.”

 

Spektakel

Marcel Huizing: “Natuurlijk kunnen onze klanten straks rekenen op spectaculaire openingsacties. Dat zijn ze van ons gewend.” De beste acties, zeer lage prijzen, dagelijks verse groenten en fruit, vlees uit eigen slagerij, brood uit eigen bakkerij en elke week een nieuw aanbod in non-foodartikelen zullen ook in deze nieuwe Dirk volop aanwezig zijn.

 

Dirk

Het familiebedrijf Dirk van den Broek omvat 107 winkels met een kwaliteitsdiscountformule. Dirk winkels zijn gevestigd in Noord- en Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Flevoland, Overijssel, Friesland en Zeeland. Kijk voor meer informatie op www.dirk.nl. De supermarktketen is sinds 1 januari 2009 onderdeel van Detailresult Groep NV. Detailresult Groep NV heeft behalve diverse supermarktformules ook eigen productiebedrijven, diverse distributiecentra, verscentrales en transport. Tot slot zijn er aan het bedrijf gelieerde tuincentra en slijterijen. Kijk voor meer informatie op www.detailresult.nl.