Proeven van een stad met 400 jaar geschiedenis in vergaderen

Donderdag 19 maart j.l. heeft een aantal geïnteresseerde evenementenbureaus en directiesecretaressen kunnen proeven van de mogelijkheden die de vergaderstad Dordrecht en omgeving bieden. Om de vergadermarkt onder de aandacht te brengen van een bredere doelgroep hebben de samenwerkende ondernemers van het initiatief “Vergaderen in Dordrecht” de geïnteresseerden uitgenodigd voor een leuke, maar ook zeker informatieve en beeldbepalende dag. Het resultaat: Een nieuwe groep ambassadeurs voor de stad!

 

 

 

 

 

Om de vergadermogelijkheden van Dordrecht en omgeving en van de website www.vergaderenindordrecht.nl onder de aandacht te brengen, is vorig jaar een aantal beurzen bezocht. Tijdens die beurzen zijn geïnteresseerden (evenementenbureaus, (directie-)secretaresses en andere locatiebeslissers uitgenodigd om zich in te schrijven voor een Proeverij.

 

Afgelopen donderdag was de eerste proeverij was een feit. Met de taxi, op de fiets, wandelend of met de boot werden 10 verschillende locaties “geshowd, letterlijk geproefd en aan den lijve ondervonden. De groep heeft de locaties Energiehuis, Short Stay Facility, Duurzaamheidscentrum Weizigt, EGM architecten, Meetinghouse en Groothoofd Bellevue – hotel culinair bezocht. Men was onder de indruk van de uitstraling, de inrichting, de achterliggende doelen, het uitzicht en de vele mogelijkheden van de locaties, maar vooral van de gastvrijheid! De lunch werd verzorgd in Huis van Gijn door Art & Dining en werd natuurlijk afgesloten met een bezichtiging van o.a. de speelgoedzolder. De Veerdienst III liet vervolgens een van zonovergoten Biesbosch zien. De nabijheid verraste menig bezoeker. Aan boord verzorgde Fles & Mes een heerlijke versnapering en werden de Raedtskelder en de Sleutel ook nog onder de aandacht gebracht. De conclusie luidde: “Wij willen jullie nogmaals bedanken voor de heerlijke dag in Dordrecht! Ja, wij zeggen heerlijk, want er is geen beter woord voor ! Top georganiseerd ! Wij hebben vele ideeën opgedaan en hopen deze in daden om te zetten.” Kortom: We hebben er echt een nieuwe groep Ambassadeurs aan overgehouden en vervolgafspraken en bezoeken staan al gepland.

 

Op 9 mei staat een 2e proeverij op de agenda (al meer dan 22 mensen hebben zich aangemeld). Ook deze dag kenmerkt zich door bezoeken aan locaties, kennismaken met de stad Dordrecht en haar omgeving en de lokale producten. Wilt u meer weten over de vergaderlocaties en partnerprogramma’s in de stad? Kijk dan www.vergaderenindordrecht.nl of neem contact op via info@vergaderenindordrecht.nl. Bent u een beslisser op het gebied van vergaderlocaties en u wilt mee op een proeverij meldt u dan aan via: info@vergaderenindordrecht.nl.