Huldiging sportkampioenen 17 januari Zwijndrecht

DORDRECHT –  Op vrijdagavond 17 januari 2014 huldigt gemeente Zwijndrecht haar sportkampioenen. Dan wordt ook bekend gemaakt wie de winnaars zijn van de titel: sporttalent, sportteam, sportman, sportvrouw, sportveteraan en team sportveteranen van 2013. Speciale gast is Nelli Cooman die de prijs aan de winnende sportvrouw uitreikt.

 

 

 

 

 

 

Nelli Cooman werd tijdens haar atletiekloopbaan twee keer Wereldkampioen op de sprint, zes keer Europees kampioen en was negentien keer nationaal kampioen atletiek. Ze is Nederlands recordhoudster op de 60 en 100 meter, ex Wereldrecordhoudster 60 m (1986-1992) en Europees kampioenschap recordhoudster (vanaf 1986). Zij is ambassadeur van de Stichting Roparun. Dit jaar neemt een team van de gemeente deel aan de Roparun.

 

Programma
Elbert Vissers, wethouder Sport, trapt om 19.00 uur de avond af en maakt samen met de collegeleden de winnaars van de overige categorieën bekend. Tussendoor zijn er demonstraties van O&O Ritmische gymnastiek, K’Dans, Steph’s Dance Training en is er een Toppie quiz. Twee singer-songwriters van Stichting ToBe zorgen voor de muzikale aankleding. Verder is er een informatiestand van de Roparun. De prijsuitreiking vindt plaats in de Develsteinhal en duurt tot ongeveer 21.00 uur. Na afloop is er gelegenheid tot vragen stellen aan de winnaars en Nelli Cooman.

 

Sporthuldiging bijwonen
Wilt u en/of uw fotograaf bij de huldiging aanwezig zijn? U bent van harte welkom en kunt zich aanmelden bij Judith Punt, afdeling Communicatie via telefoon (078) 770 24 73 of e-mail j.i.puntzwijndrecht.nl.