Punkband van eigen bodem ‘The Ex’ in Bibelot

DORDRECHT – Wie deze week de tentoonstelling Stop Making Sense in het Dordrechts Museum nog bezoekt, ontvangt met het zes-cijferig bonnummer op het entreekaartje een gratis tweede kaartje voor het optreden van punkband The Ex in Bibelot op 18 januari. Het optreden is één van de vele activiteiten rond de expositie Stop Making Sense, schilderkunst van de jaren 80.

 

 

 

 

 

 

The Ex bestaat uit vier bandleden en trad voor het eerst op in 1979. Tijdens de punkexplosie, toen muzikaal alles mogelijk was, hebben de muzikanten hun nieuwsgierigheid en passie voor het maken van muziek weten te behouden. Gebruikmakend van gitaar, bass, drums en vocalen als rode draad voor hun muziek hebben de bandleden de afgelopen decennia gebruikt om de uithoeken van muziek op te zoeken en vooral veel te experimenteren. The Ex maakt muziek die uitermate direct is, denken en beweging provoceert en die voelt als een chemische explosie. Het plezier hoor je terug in het elkaar omarmende, onstuimige gitaarwerk en het unieke drumwerk.

 

 

Zaterdag 18 januari / 21.30 uur / Poppodium Bibelot / Ticket € 9,50 , CJP 10% korting / 2de ticket gratis met bonnummer entreekaartje expositie Stop Making Sense Dordrechts Museum. Tickets The Ex via www.bibelot.net, www.energiehuis.net, centrale kassa Energiehuis (di t/m zo 16.00 – 20.30 uur) en voorverkoopadres Velvet Music Dordrecht.