Misstap FC Dordrecht bij Jong PSV

EINDHOVEN – FC Dordrecht is maandagavond tegen de vierde nederlaag van het seizoen aangelopen. In Eindhoven waar de mannen van trainer Harry van den Ham niet in de wedstrijd zaten was Jong PSV met 3-0 te sterk voor de Dordtse Jupiler League koploper.

Florian Jozefzoon opende in het akelig lege en tevens sfeerloze Philips Stadion in de 27e minuut de score voor de Brabanders. Na de kantwisseling tekende Clint Leemans voor de 2-0. Negen minuten voor tijd zorgde Jozefzoon met zijn tweede doelpunt van de dag voor de 3-0 eindstand. Bij Jong PSV maakten ook Manolev, Brenet en Bakkali hun opwachting. Door de verliesbeurt in Eindhoven heeft ranglijstaanvoerder FC Dordrecht nog drie punten voorsprong op de naaste belager Willem II. Komend vrijdag speelt FC Dordrecht de laatste wedstrijd van 2013 uit bij Almere City FC.