Nieuwe fase Wilgenwende in verkoop

DORDRECHT- Ontwikkelingscombinatie Wilgenwende (AM en Amvest) start zaterdag 2 februari met de verkoop van woningen uit de tweede fase van Wilgenwende in Dordrecht.

 

 

 

 

 

 

 

In dit nieuwe plandeel worden 42 eengezinswoningen ontwikkeld, waarvan er nu negen in verkoop gaan.Wilgenwende groeit gestaag naar een volwaardige en groene woonlocatie. Het elf hectare grote park ten zuiden van het plan is inmiddels geheel aangelegd, compleet met wandelpaden, vlonders en waterpartijen. De komende maanden zal het park sterk groeien en haar kwaliteit gaan tonen. In 2013 wordt ook het noordelijk park aan de rand van fase een en twee aangelegd.

 

Vrije kavels
De eerste gezinnen wonen al enige tijd naar volle tevredenheid in Wilgenwende. Er zijn op dit moment vierentwintig eengezinswoningen en twee twee-onder-een-kapwoningen in aanbouw. Deze woningen worden volgens planning in het derde kwartaal van dit jaar opgeleverd. In de Hofjes zijn nog vrije kavels en een aantal twee-onder-een-kapwoningen te koop.

 

Informatiecentrum
De woningen in de tweede fase van Wilgenwende hebben een karakteristiek jaren dertig uiterlijk met dakoverstekken en erkers. De prijzen voor de negen eengezinswoningen variëren van 209.000 tot 235.000 euro v.o.n. De woningen hebben een ruime achtertuin, gelegen op het westen. Tijdens de start verkoop op zaterdag 2 februari zijn tussen 11.00 en 13.00 uur vertegenwoordigers van de ontwikkelingscombinatie en de verkopende makelaar in het informatiecentrum Wilgenwende aanwezig om nadere informatie over de woningen te geven.In totaal worden in Wilgenwende ruim vijfhonderd woningen ontwikkeld in uiteenlopende typen en prijsklassen. De bouw van de woningen is in handen van BAM Woningbouw. Voor meer informatie: wilgenwende.nl.