DeetosSnel verliest nipt van Fortuna/MHIRDeetosSnel verliest nipt van Fortuna/MHIR

Dordrecht-DeetosSnel/Volhuis heeft de eerste competitiewedstrijd van het seizoen verloren. In eigen huis moesten de korfballers van trainer Patrick den Hertog een nipte nederlaag incasseren tegen Fortuna/MHIR.De bezoekers uit Delft waren met 24-25 te sterk voor de Dordtenaren.

De thuisploeg keek vrijwel de gehele wedstrijd tegen een achterstand aan. Na twintig minuten stond er een 6-12 tussenstand op het scorebord in het voordeel van Fortuna. Tot aan de rust (11-16) en halverwege de tweede helft waren de gasten de betere ploeg. Tien minuten voor tijd begon DeetosSnel echter uit de schulp te kruipen.Via 14-19 werd Fortuna zes minuten voor het einde van de wedstrijd genaderd tot slechts één doelpunt (21-22) waarna er een zinderende slotfase volgde. Met nog een minuut spelen op de klok zorgde Björn van Rosmalen voor de verdiende gelijkmaker, maar exact dertig seconden later was het Marcel Segaar die de zege voor Fortuna/MHIR veilg stelde: 24-25.

Bron:Rtv Rijnmond