SOR en Van Leeuwen het dak op

Rotterdam – Op het dak van flatgebouw Abtshove tekenden gisteren de Van Leeuwen Buizen Groep en woningcorporatie SOR een nieuw contract voor de lichtreclame. Op deze plek bij het Kleinpolderplein en de A13 blijft minimaal de komende twintig jaar het baken van autorijdend Nederland staan. Een contract met voordelen voor beide partijen.De wind trotserend staan de vertegenwoordigers van SOR en Van Leeuwen op het dak. Het contract wordt ondertekend op de plek waar het allemaal om draait.

 

 

 

 

Bekend woongebouw
Het woongebouw voor 55-plussers Abtshove is in de volksmond ook wel bekend als de ‘Van Leeuwen Buizen-flat’ of de ‘flat met de lichtreclame’. Niet verrassend aangezien de reclame al tientallen jaren op het dak van de 13 etages tellende flat prijkt. SOR is blij met de vernieuwde samenwerking. “Behalve dat dit voor ons extra inkomsten zijn, blijft ook de herkenbaarheid van ons gebouw gewaarborgd. Er zijn tenslotte maar weinig woongebouwen in Rotterdam die zo bekend zijn als de Abtshove”, vertelt Harry Rietveld, directeur-bestuurder van de SOR.

 

Nieuwe neonreclame
Bestuursvoorzitter en kleinzoon van de oprichter van het familiebedrijf Van Leeuwen Buizen Groep, Peter Rietberg, vervolgt: “Al in de jaren zeventig is door ons bedrijf de lichtreclame geplaatst. De locatie heeft ons grote naamsbekendheid opgeleverd. Daarom houden we graag deze opvallende plaats voor onze reclame. Onlangs is ons logo gemoderniseerd, maar voorlopig laten we het vertrouwde beeldmerk nog op het dak van Abtshove staan”.