Olympia Uitzendbureau deelt elektrische scooter uit

Dordrecht – Olympia Uitzendbureau reikte vandaag een zelfontworpen elektrische eeeeFUN® scooter uit aan de winnaar van de ZomerMatch campagne. Kim van de Riet uit Dordrecht wint de scooter, omdat zij online stemmen wist te verzamelen voor haar zelfontworpen scooter. Een Olympia karavaan trekt vandaag langs ook langs Rotterdam, Hoofddorp en Schijndel om de rijdende creaties uit te reiken.

 

 

 

 

 

In de deuropening werd al reikhalzend uitgekeken naar de komst van de Olympia scooterkaravaan. Winnares Kim van de Riet had een smile van oor tot oor, net als het ontwerp van haar de scooter. Kim: ‘Oh, wat is ‘ie gaaf! Toen ik de kans kreeg om met de Olympia ZomerMatch een eigen scooter te ontwerpen, twijfelde ik geen moment. Het plaatje had ik eerder op internet gevonden en past naadloos bij me. En de scooter nu ook! In mijn net nieuwe huis kan de scooter binnen staan, heel fijn. Mijn eerste rit? Nu, pijlsnel naar mijn werk! Ik had eigenlijk 3 uur geleden al moeten beginnen. Olympia onwijs bedankt!’

 

ZomerMatch
Flexwerkers en opdrachtgevers voerden deze zomer een felle strijd om de scooters te winnen. Uitzendkrachten mochten online zelf een scooter ontwerpen en moesten daarbij aangeven waarom deze goed bij hun persoonlijkheid past. De ontwerpers hebben vervolgens online stemmen geworven voor hun scootercreaties. Tussen de winnaars zit een heuse Bob Marley scooter. Bedrijven moesten aangeven waarom een elektrische scooter goed past bij hun organisatie. De prijs is een elektrische scooter in de huisstijlkleuren, inclusief het bedrijfslogo. Alle elektrische scooters worden vandaag uitgereikt.Jelle Bultsma, algemeen directeur van Olympia: ‘In de zomermaanden ontstaan vaak duurzame relaties tussen opdrachtgevers en flexwerkers. Deze elektrische scooters staan hier symbool voor.’

 

Het groene Olympia
Olympia heeft er bewust voor gekozen om elektrische scooters van eeeeFUN® weg te geven. eeeeFUN® Company vindt dat elektrisch vervoer fun en betaalbaar moet zijn, zodat meer mensen kiezen voor groene mobiliteit. Dit sluit naadloos aan op het MVO gedachtegoed van Olympia: op een plezierige manier een bijdrage leveren aan duurzamere mobiliteitsbewegingen en het reduceren van de CO2 footprint. Elektrisch rijden levert geen emissie en kent lage verbruikskosten.

Over Olympia
Olympia Uitzendbureau, opgericht in 1969, is een uitzendorganisatie met ruim 140 vestigingen in Nederland. Naar omzet gerekend is Olympia het vijfde uitzendbureau van Nederland. Olympia levert een breed scala aan personeelsdiensten en richt zich daarbij op vrijwel alle marktsegmenten. Als enige grote uitzender hanteert Olympia een franchiseformule: de lokale vestigingen zijn in handen van zelfstandige ondernemers. Door haar uitgebreide netwerk kan Olympia bedrijven en uitzendkrachten de voordelen bieden van een grote, kwalitatieve organisatie, in combinatie met de kracht en betrokkenheid van het lokale ondernemerschap. Meer informatie over Olympia kunt u vinden op www.olympia.nl.

 

Over eeeeFUN®
eeeeFUN® Company is in 2009 opgericht en gevestigd in Breda. Het merk wordt wereldwijd vertegenwoordigd en er komen nog steeds landen bij. De scooter is ontworpen door een team van Nederlandse designers en is dit jaar bekroond met een Red Dot Award Design Award 2012. Bij de ontwikkeling van een eeeeFUN® scooter is gebruik gemaakt van een combinatie van bestaande en nieuwe technieken inclusief innovaties van de accu. Hierdoor is de scooter state-of-the-art, met uitstekende rijeigenschappen en FUN uitrusting.