Grote clubactie Sporting Delta

Zoals jullie inmiddels weten start de Grote Clubactie aanstaande zaterdag 15 september. Vanaf aankomende zaterdag mogen er dus loten verkocht worden. Het kan natuurlijk geen kwaad om jouw familie, vrienden, kennissen en buren alvast op de hoogte te stellen van de actie en te vragen of zij binnenkort een lot van jou willen kopen.

 

 

 

 

 

De verkoopboekjes zijn vanaf aanstaande zaterdag te vinden in de wedstrijdboekjes. Het bedrag wat de koper voor het lot moet betalen, zal worden geïncasseerd via automatische incasso. Dat betekent dat je niet met contant geld over straat hoeft!Voor degenen die het hebben gemist, hieronder het bericht dat op 6 september 2012 op de site is geplaatst:

Vanaf 15 september a.s. is het weer zover. Dan gaat de jaarlijkse Grote Clubactie van start. Hoewel we ieder jaar een leuk bedrag binnen halen als vereniging door middel van de Grote Clubactie is hierin toch nog heel wat verbetering mogelijk. Voor zo’n grote club als Sporting Delta moet het toch mogelijk zijn een monsteropbrengst binnen te halen!!!!

 

De vereniging verwacht dan ook van ieder lid dat hij/zij minimaal vijf loten verkoopt. Indien je niet bereid bent de boer op te gaan om de loten te verkopen, kun je deze loten natuurlijk ook zelf afnemen. De boekjes voor de verkoop van de loten, zul je binnenkort aantreffen bij de wedstrijdboekjes. Het is dus niet de bedoeling om deze verkoopboekjes direct in de dichtstbijzijnde prullenbak te deponeren.Voor het team dat de meeste loten verkoopt, ligt in de kantine een consumptiekaart ter waarde van € 50,00 klaar. Ook voor het individu die de meeste loten verkoopt, ligt een mooie prijs klaar!Dus… zet met z’n allen de schouders eronder en zorg er samen voor dat we dit jaar een monsteropbrengst binnenhalen met de Grote Clubactie!!!!