Combiraad en woonkracht10 bekrachtigen samenwerking

Zwijndrecht, 29 augustus 2012 – Op dinsdag 28 augustus hebben de CombiRaad (de huurdersstichting die de belangen behartigt van alle huurders bij Woonkracht10) en het bestuur van woningcorporatie Woonkracht10 een nieuwe samenwerkingsovereenkomst ondertekend. Daarmee benadrukken beide partijen het belang van goed overleg en dito samenwerking.

 

 

 

 

In aanwezigheid van het Dagelijks Bestuur van de CombiRaad en een afvaardiging van Woonkracht10 hebben Leo Hartkoren, voorzitter van de CombiRaad, en Jaap de Gruijter, bestuurder van Woonkracht10, de samenwerkingsovereenkomst ondertekend. Beiden stonden stil bij de totstandkoming van de overeenkomst en spraken het vertrouwen uit in een vervolg van de goede samenwerking.

 

Achtergrond
Regelmatig overleg met huurders en hun vertegenwoordigers is van groot belang voor woningcorporaties. Tenslotte zijn het de huurders die corporaties bestaansrecht geven. De CombiRaad vertegenwoordigt alle huurders bij Woonkracht10. Het is dan ook niet meer dan logisch hen te betrekken bij beleidsvorming en te zorgen voor heldere communicatie over zaken die hen aangaan. Hiervoor hebben de Combiraad en Woonkracht10 afspraken omschreven die zijn vastgelegd in de samenwerkingsovereenkomst.