Politie op zoek naar 80-jarige vermiste Jan de Bruin

De politie is op zoek naar de 80-jarige Jan de Bruin uit Dordrecht. Zijn vrouw constateerde zondagochtend 19 augustus rond 10.30 uur dat haar man de woning aan de Krispijnseweg op zijn scooter had verlaten. Toen de man in de loop van de middag niet thuis kwam, belde zij vervolgens de politie.

 

 

 

 

De man is dementerend en de familie maakt zich zorgen. Het is niet gebruikelijk dat de man dergelijke tijd van huis blijft. De politie heeft intussen een onderzoek ingesteld. Via Burgernet en Twitter is het signalement van de man verspreid. Verder wordt met meerdere eenheden naar hem uitgekeken en is op diverse plekken waar de man regelmatig verblijft naar hem uitgekeken.

 

De politie vraagt mensen die Jan de Bruin vandaag hebben gezien of die informatie hebben waar hij verblijft contact op te nemen. Het signalement: blank, 1.65m, gezet postuur, mogelijk met ontbloot bovenlijf, zwarte trainingsbroek met witte streep aan de zijkant, zwarte dichte slippers, korte grijze stekeltjes. Hij is vertrokken op een zwarte AGM scooter. Tips en informatie die kan helpen in het onderzoek zijn welkom via 0900-8844.