Wijkwens brengt wijkbewoners samen

DORDRECHT – Dankzij Niek van der Linden en een vriend werd eind vorig jaar het kunstgrasveld geopend aan het Johanna Nabererf. Van het geldbedrag dat aan de gehonoreerde Wijkwens hangt, 1.500 euro, worden de komende maanden twee activiteiten georganiseerd om jonge én oude wijkbewoners met elkaar in contact te brengen.

 

 

 

 

“Dat het kunstgrasveld er gekomen is was super, de gewonnen prijs net zo mooi, maar nu zouden we ook graag zoveel mogelijk mensen mee willen laten genieten van het uiteindelijke resultaat, zoals ook de bedoeling is van deze wijkwensacties”, aldus de familie Van der Linden.De ene activiteit die van het bedrag wordt georganiseerd vindt plaats op alle woensdagen van 5 september tot en met 24 oktober van 15.00tot 16.00uur. Onder begeleiding van een sportcoach (R. de Does) kunnen jonge wijkbewoners een balletje komen trappen op het veld. Voor iets te drinken en wat lekkers wordt gezorgd. De serie wordt op de woensdag in de herfstvakantie met een minitoernooi afgesloten. Deelname is gratis, aanmelden gewenst via wwprijs2011@hotmail.com (onder vermelding van naam, leeftijd, e-mail).

 

Gezelschapsspellendag
Op zondag 26 augustus wordt daarnaast een gezelschapsspellendag gehouden in het Polderwiel voor zowel jonge (7-14 jaar) als oudere (60+) bewoners van Stadspolders. Er zijn ‘ouderwetse’ spelletjes (monopoly, sjoelen, rummikub) te doen, maar er kan ook gebowld, getennist en geracet worden op de spelcomputer. Deelname en een consumptie zijn gratis. Inschrijven voor één van de dagdelen (11.00 tot 12.30 uur) of (13.30 tot 16.30 uur) kan bij de receptie van het Polderwiel of telefonisch via 6305130.

 

 

Bron:Dordt Centraal