(update)D66 kaart overlast bij ’t Vissertje aan

DORDRECHT – D66 in Dordrecht heeft naar aanleiding van berichtgeving van Dordt Centraal en een bezoek aan camping Het Loze Vissertje de overlast van hangjongeren op het parkeerterrein bij de camping nog eens aangekaart bij het gemeentebestuur met schriftelijke vragen.

 

 

 

 

De lokale D66-fractie wil van de burgemeester en wethouders weten wat er nu aan het overlastprobleem wordt gedaan door politie, Toezicht en jongerenwerk en of dit geïntensiveerd kan worden. Verder suggereert de partij om een leefregelbord te plaatsen op het parkeerterrein aan de Loswalweg en, als dit niet helpt, eventueel over te gaan tot verder gaande middelen, zoals het invoeren van een samenscholingsverbod.

 

Geen reclame
Gasten van de camping ervaren veel (geluids)overlast van, volgens D66, twee groepen jongeren die de parkeerplek als ontmoetingsplek hebben. Ook wordt er dagelijks veel afval achtergelaten. Het echtpaar dat de camping beheert luidde recent de noodklok over de situatie, nadat campinggasten eerder vertrokken vanwege de overlast. ‘Geen goede reclame voor de camping, maar ook niet voor Dordrecht’, vindt D66 Dordrecht.

 

 

Bron:Dordt Centraal