Rioolreiniging Koninginneweg

 

Zwijndrecht-Op maandag 6 en dinsdag 7 en wellicht nog woensdag 8 augustus wordt het riool onder de Koninginneweg, tussen het station en de Burgemeester Jansenlaan, gereinigd en geïnspecteerd.

 

 

 

 

Voor deze klus moet de weg worden afgesloten. Het autoverkeer wordt via borden omgeleid. Fietsers kunnen nog wel gebruik maken van de Koninginneweg met hulp van verkeersbegeleiders. Enige overlast is bij deze werkzaamheden niet uit te sluiten.

 

Aansluitend wordt ook het gedeelte van de Koninginneweg en Laan van Walburg gereinigd en geïnspecteerd. Dit is tussen de Burgemeester Jansenlaan en de Beneluxlaan en duurt tot en met vrijdag 10 augustus. De weg hoeft hiervoor niet afgesloten. Wel kan er tijdelijk hinder zijn voor fietsers en voetgangers.Met oog op de plannen voor de Koninginneweg is het noodzakelijk om te weten wat de staat van het riool is. Gelijk met de inspectie worden de rioolbuizen gereinigd (doorgespoten). Dit geeft mogelijke overlast voor de direct omwonenden. Zij krijgen een brief van de aannemer met instructies en tips.

 

 

Bron en foto:Gemeente Zwijndrecht