Bezoek Ark van Noach met speciale Waterbus korting

Na bijna 4 jaar bouwen aan het grootste houten schip ter wereld is de Ark van Noach geopend in Dordrecht. Waterbus presenteert samen met Ark van Noach een speciale korting met de Waterbus Dagkaart.

 

 

 

 

De Dagkaart is aan boord te koop. Met deze Dagkaart kan men een hele dag, onbeperkt reizen naar alle haltes. De prijs bedraagt:
Standaard: 12,50 euro,Reductie: (4 t/m 11 jaar en 65+): 9,00 euro

 

Waterbus Specials
Bijzonder aan de Dagkaarten zijn de afscheurbare Discountcoupons ofwel kortingsbonnen. Een discountcoupon kan worden ingeleverd bij de aangesloten partners van Waterbus en in ruil ontvangt men daar korting.Zo ook bij de Ark van Noach in Dordrecht. € 2,00 korting per persoon op de entreeprijs.De Discountcoupons zijn alleen geldig als ze zijn aangesloten aan de Dagkaart. 1 coupon per persoon per Dagkaart wordt ingenomen bij de kassa.Andere Specials zijn kortingen bij onder meer het Nationaal Baggermuseum, Restaurant Veerhuis in Dordrecht en het Kinderdijk arrangement inclusief het Driehoeksveer en Werelderfgoed Kinderdijk. Alle informatie over de Waterbus Specials staat op www.waterbus.nl/specials.

 

De Ark van Noach is goed bereikbaar met de Waterbus en de fiets. De fiets mag gratis mee aan boord van Waterbus. Stap uit bij de halte Dordrecht Merwekade.De Ark is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur.