Nieuwe cursussen Tobe 2012-2013

De zomer is aangebroken en de vakantie staat voor de deur. Bij Stichting ToBe is de nieuwe cursusbrochure 2012-2013 verschenen en voordat je de koffers inpakt kan je online inschrijven voor het nieuwe seizoen. Kijk voor ons nieuwe cursusaanbod op www.stichtingtobe.nl

 

 

 

 

Ben je op zoek naar inspirerende ideeën en een nieuwe uitdaging? Volg dan een leuke cursus in het nieuwe seizoen bij Stichting ToBe. Voor kinderen, jongeren en volwassenen biedt ToBe een zeer divers scala aan mogelijkheden in het nieuwe seizoen. Nieuwe kindercursussen zijn onder andere Peuter- en Kleuterkunst (2-5 jaar), Games tekenen (8-14 jaar) en Tatoeëren (vanaf 15 jaar). Bij theater is ‘Grease in vijftien minuten’ iets nieuws en bij Dans kan je leren tapdansen of Chinese waaierdans oefenen. Ook de Popcentrale/Popschool en Jeugdtheaterschool heeft een aantrekkelijk cursusprogramma samengesteld.

 

In september starten veel kunstzinnige cursussen op de locaties in Dordrecht, Papendrecht, Zwijndrecht en H.I. Ambacht, Barendrecht, Ridderkerk en de Hoeksche Waard. Of je interesse nu ligt bij kunst en design, muziek, dans, theater, fotografie of media bij ToBe kan je terecht voor kortere of langere cursussen en hierbij staat ontwikkeling van creatief talent en plezier voorop. Je kan je vanaf nu inschrijven via onze website. Wilt u thuis de nieuwe cursusbrochure op uw gemak doorlezen? Mail uw adres naar info@stichtingtobe.nl of bel 078-6133144 en ontvang een exemplaar in de bus.

 

Foto:Stichting Tobe