maand van het spannende boek

 

Juni is de Maand van het Spannende Boek en ook dit keer wordt het weer zinderend spannend bij de Bibliotheek A tot Z! Het thema van dit jaar is: Het kwaad in jezelf – waar ligt jouw grens?

 

 

 

 

Doe mee met bloedstollende winacties en kom naar het Forensisch onderzoek, CSI in het echt in Centrale Bibliotheek Dordecht op dinsdag 12 juni, 20.00 – 22.00 uur. Ook in andere vestigingen van A tot Z kunt u spannende activiteiten bijwonen.Centrale Bibliotheek Dordrecht Forensisch onderzoek, CSI in het echt, dinsdag 12 juni, 20.00 – 22.00 uur, gratis Bloedstollende TV programma’s als CSI en NCIS, u kent ze vast wel. Maar hoe gaat het er nu echt aan toe? Henk van den Heuvel, oud-forensisch fotograaf, legt het uit. Deze avond vertelt hij over onderzoek aan vingerafdrukken, schoensporen en DNA. Van den Heuvel gaat in op enkele misdaadzaken en het blauwe licht, een veelgebruikt onderzoeksmiddel. Met een klein live onderzoek laat de fotograaf zien hoe forensisch onderzoek in de praktijk werkt. Deze lezing is het meest geschikt voor volwassenen.

 

Check uw gegevens en krijg een glossy cadeau
Kloppen de gegevens die de Bibliotheek A tot Z van u heeft nog? Controleer ze tijdens de Maand van het Spannende Boek aan de balie van uw vestiging en u krijgt een thrillerglossy cadeau!* Een mooi uitgegeven inspiratiegids vol boeken, ideeën, leestips en aanraders voor een zinderende boekenzomer.*Op = op

 

Win voor € 250 aan boeken
Kent u de Psy-D-bril? Een bril met een rood en een blauw glas. De manier waarop u door de glazen kijkt, bepaalt wat u ziet. Tijdens de Maand van het Spannende Boek liggen de brillen in alle A tot Z vestigingen*. Neem er één mee, ga naar www.debibliotheekatotz.nl en doe daar met de bril op de online-test Het kwaad in jezelf – waar ligt jouw grens? Deelnemers maken kans op een pakket met spannende boeken ter waarde van € 250,-! Uitgekeken? De bril is ook goed te gebruiken als boekenlegger.*Op = op

 

Tickets
Tickets voor de Maand van het Spannende Boek zijn te koop/te reserveren op www.debibliotheekatotz.nl of aan de balie van de bibliotheekvestiging waar de activiteit plaatsvindt.