Nationale Lenteloop van AV Passaat

 

PAPENDRECHT: De 30e Nationale Lenteloop van AV Passaat wordt zaterdag 12 mei gehouden. De 15 kilometer wedstrijd, en prestatieloop, start om 13.00 uur. De 7,5 kilometer prestatieloop start een kwartier eerder om 12.45 uur. De 15 kilometer kan een rondje Papendrecht genoemd worden. Ook het mooie drie rivierenpunt ontbreekt niet in de route.

 

De ochtend start met de scholierenloop. Het is een prestatieloop, er zijn geen prijzen te verdienen. De jeugdlopers starten vanaf 10.00 uur in aparte leeftijdsgroepen. Evenals voorgaande jaren wordt ook dit jaar voor de jeugd gebruik gemaakt van de ChampionChip voor registratie van een netto finishtijd. Inschrijven is nog mogelijk tot 09.30 uur op de baan van AV Passaat. De kosten bedragen 3 euro.

De 15 kilometerwedstrijd is onderdeel van de loopserie 2012, terwijl de prestatieloper de keuze heeft uit de twee afstanden 7,5 of 15 kilometer. Dit jaar is er wederom een geldprijzenpakket voor dames en heren. De start en finish is op de baan van de accommodatie in sportpark oostpolder, Andoornlaan 38 in Papendrecht. Inschrijven kost 10 euro. Voor meer informatie, www.av.passaat.nl, www.nationale-lenteloop.nl of Els Verberkmoes, tel. 6150417.