Tegelhandel ’t Bosch terug in de regio

DORDRECHT – Twintig jaar geleden startte Hennie Streefkerk met Tegelhandel ’t Bosch aan de gelijknamige straat in Papendrecht. Vijf jaar later vestigde hij zich in het Brabantse Lepelstraat. Sinds kort is het bedrijf echter weer terug in de Drechtsteden, want op 20 april ging de tweede vestiging open aan de Kamerlingh Onnesweg in Dordrecht.

 

 

Tegelhandel ’t Bosch staat bekend om zijn nauwkeurigheid, vakkennis, service en zeer uitgebreide collectie. Omdat de zoons Streefkerk, Jeffrey en Ferry, hebben besloten in de voetsporen van hun vader te treden, is de tweede vestiging in Dordrecht geopend. “Een prachtige manier om ons twintigjarig jubileum te vieren”, vindt vader Hennie. “En ze hebben gelijk; het is een heel mooi vak.”

 

Duizend soorten
Tegelhandel ’t Bosch heeft een collectie van meer dan duizend vloer- en wandtegels in huis. Natuurlijk worden de klanten op vakkundige wijze geholpen bij het maken van hun keuze. Tegelhandel ’t Bosch assisteert desgewenst ook bij het plaatsen van de tegels, het uithakken van vloeren en het aanbrengen van cementen dekvloeren. Hennie: “Wij helpen de mensen bij het maken van de keuze waarvan ze nog vele jaren plezier hebben.” Als trends van dit moment signaleert hij de grotere tegels, maar bijvoorbeeld ook de parkettegels; tegels met houtlook. “Een uitkomst voor mensen die huisdieren hebben, maar toch een houten vloer willen.” Het bedrijf is ook specialist op het gebied van vloerverwarming. “Dit levert een gelijkmatige warmte op en is bovendien energiezuinig. Wij helpen graag bij de aanschaf en aanleg.”

 

Meer informatie
Tegelhandel ’t Bosch, overigens ook hét adres voor de zzp-er en de doe-het-zelver, is te vinden aan de Kamerlingh Onnesweg33 inDordrecht. De openingstijden: dinsdag tot en met vrijdag09.30tot17.30uur en zaterdag09.30tot16.30uur. Voor meer informatie: tel. 6180703 of06-51612606. Of kijk op tegelhandelbosch.nl.

 

Bron:Dordt centraal