Leerlingen Yulius voetballen op Cruyff Court

 

Donderdag 26 april 2012 voetbalden 75 leerlingen van Yulius Onderwijslocatie De Dijk op het Cruyff Court aan de Oostkil in Papendrecht. Wethouder Koppenol moedigde de leerlingen aan.

 

 

In het kader van de Nationale Sportweek organiseert Tandem Support, onderdeel van de MEE Plus Groep, ieder jaar in opdracht van de gemeente Papendrecht een dag waarbij kinderen die meestal qua sport aan de zijlijn staan ook gebruik maken van dit veld. De leerlingen van Yulius Onderwijslocatie De Dijk werden dit jaar uitgedaagd om onder begeleiding van de speciale sportklas van Yulius Onderwijslocatie De Drechtster uit Dordrecht te voetballen.

Summer Jam 2012
Dit evenement maakt deel uit van de Summer Jam 2012 en staat in het teken van het goede doel: Sta op tegen kanker, onderdeel van KWF Kankerbestrijding.Leerlingen van Yulius Onderwijslocatie De Drechtster uit Dordrecht sporten eerder al meer dan 2.500,00 euro bij elkaar voor het goede doel. Nu ook de leerlingen van Yulius Onderwijslocatie De Dijk zich door ouders, familie en begeleiders kunnen laten sponsoren hoopt de organisatie op een mooie opbrengst. De leerlingen van De Dijk kregen na afloop een certificaat ter herinnering aan dit evenement. Meer informatie over de Summer Jam vindt u op www.tandemsupport.nl.

 

 

Foto:Gemeente Papendrecht