Compleet aanbod bij Autoservice Dick de Jong

DORDRECHT – Na dertig jaar ervaring te hebben opgebouwd bij merkdealers in de regio startte Dick de Jong enkele jaren geleden met zijn eigen autobedrijf aan de Weeskinderendijk. Hij verkoopt hoofdzakelijk kwaliteitsoccasions in de prijsklasse van 500 tot 8.000 euro. Toen de mogelijkheid voorbij kwam om ook de naastgelegen werkplaats over te nemen, twijfelde hij geen moment. Sinds deze week prijkt daarom Autoservice Dick de Jong op de gevel.

 

 

 

Met de uitbreiding biedt het Dordtse bedrijf nu een compleet pakket aan: in- en verkoop van gebruikte auto’s, de mogelijkheid tot inruilen, het inleveren van sloopauto’s (het autobedrijf zorgt voor het RDW vrijwaringsbewijs en de milieuvriendelijke verwerking), financieringsmogelijkheden en nu dus ook APK, onderhoud en reparatie van bijna alle merken en types auto’s. De monteurs hebben namelijk de beschikking over een compleet uitgeruste werkplaats met vijf bruggen en uitleesapparatuur van Bosch. Philip de Jong heeft de leiding over de werkplaats. Hij wordt bijgestaan door monteurs Gert en Hosip. Beiden hebben tientallen jaren ervaring en zijn eerste monteur en APK-keurmeester. De prijzen zijn laag gehouden. Een grote beurt voor een benzineauto kost bijvoorbeeld 189 euro en een APK Plus (APK plus controle op 25 extra punten) kost 49,50 euro. Voor klanten die de tijd of mogelijkheid niet hebben is er een haal- en brengservice.

 

Occasions
Omdat de prijzen voor de occasions zeer scherp zijn, wisselt het aanbod voortdurend. Op dit moment staan er zo’n 55 kwaliteitsoccasions van verschillende merken, types en prijzen in de showroom. Die is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur en op zaterdag tot 17.00 uur. De werkplaats opent en sluit dagelijks een half uur eerder. Het bedrijf is gevestigd aan de Weeskinderendijk 5, naast Wasstraat de Walvis. Meer informatie: tel. 6142800, info@autobedrijfdickdejong.nl en op autobedrijfdickdejong.nl. Op de site is ook het actuele occasionaanbod te vinden.

 

 

Bron:Dordt Centraal