De Milieubarometer voor bedrijven

 

PAPENDRECHT: In één oogopslag een duidelijk overzicht van uw milieukosten en direct inzicht in de resultaten van uw energiebesparingen? De Milieubarometer is een online meetinstrument dat u in één oogopslag de milieuprestatie en de milieukosten van uw bedrijf of instelling toont. Het is een handig instrument waarmee u uw bedrijfsvoering kunt verduurzamen en energie kunt besparen.

 

 

Meten is weten en daarom schenkt de gemeente Papendrecht bedrijven en instellingen in Papendrecht een gratis jaarabonnement op dit handige online meetinstrument. Met de Milieubarometer wil de gemeente Papendrecht graag bedrijven en instellingen ondersteunen bij milieubesparende maatregelen en de reductie van CO2-emissies.

Wat meet de milieubarometer? De Milieubarometer verwerkt gegevens over energie, water en afvalwater, afvalstromen, emissies, transport (van personen en goederen) en eventueel papierverbruik (voor kantoren) tot een overzicht met de totale milieuscore van uw bedrijf in één staafdiagram, een CO2-uitstootgrafiek en –overzicht, een milieukostengrafiek, efficiency-indicatoren en geeft tips voor kostenbesparing en milieuwinst. Heeft u vragen over dit aanbod of wilt u informatie over de barometer, inclusief een demo dan kunt u contact opnemen met J.P. (Anita) Groffen-Hopmans, beleidsadviseur Ruimtelijke Ontwikkeling, t. 14 078.