Meer afvaarten waterbus tijdens zomerdienstregeling

 

DRECHTSTEDEN: Waterbus, dat de veerdiensten tussen Dordrecht-Rotterdam en in de Drechtsteden verzorgt, is gestart met de zomerdienstregeling. Dit betekent meer afvaarten in avonden en weekenden.

 

 

Ieder jaar wordt in de eerste helft van april gestart met een uitgebreidere dienstregeling. De volgende extra vaarten worden uitgevoerd:

Op lijn 20 tussen Rotterdam <> Dordrecht Merwekade wordt op donderdag, vrijdag en zaterdag langer doorgevaren. Ook in het weekend kan men nu elk half uur opstappen op deze lijn.

 

Op lijn 21 Zwijndrecht <> Dordrecht Hooikade en lijn 22 Papendrecht Veerdam <> Dordrecht Merwekade wordt ’s avonds op donderdag, vrijdag en zaterdag langer doorgevaren.

 

Lijn 23 tussen Dordrecht Merwekade en Sliedrecht, o.a. met halte Hollandse Biesbosch, heeft nu ook in het weekend elk uur een afvaart.

 

Lijn 24 vaart in de zomer ook weer in de weekenden, wat betekent dat de doorsteek tussen Zwijndrecht en Dordrecht Merwekade ook weer op zaterdag en zondag wordt uitgevoerd.

 

Commercieel Manager Jan Minnee: “Met de zomerdienstregeling worden meer bestemmingen nog beter bereikbaar. Bijvoorbeeld een bezoek aan Rotterdam om te winkelen of een museum te bezoeken of een tocht naar Werelderfgoed Kinderdijk met prachtige molens, wandelen door historisch Dordrecht en genieten van de geweldige natuur in de Hollandse Biesbosch. En omdat de fiets gratis mee mag aan boord, kun je met Waterbus letterlijk alle kanten op.”De exacte dienstregeling en actuele reisinformatie is te vinden op www.waterbus.nl.