Regiobijeenkomst Nederlands Lymfoedeem netwerk

 

Op donderdag 19 april organiseert de supportgroep Zuid-Holland / Zeeland van het Nederlands Lymfoedeem Netwerk (NLNet) een regiobijeenkomst. De thema’s zijn o.a.: ‘Wat is Lymfoedeem en/of lipoedeem’, ‘De toekomst; zelfmanagement voor de patiënt’ en ‘De patiënt aan het woord’.

 

 

Op de bijeenkomst zijn mensen met lymfoedeem en lipoedeem, hun naasten en anderegeïnteresseerden van harte welkom.De bijeenkomst vindt plaats in het Albert Schweitzer Ziekenhuis, locatie Dordwijk. Het adres is: Albert Schweitzerplaats 25, Dordrecht. De bijeenkomst duurt van 19.00 uur tot 22.00 uur. Het officiële programma start om 19.30 uur.Aanmelden kan tot 16 april door het sturen van een mail naar info@lymfoedeem.nl onder vermelding van naam, adres, telefoonnummer en het aantal personen waarmee men komt. Of door te schrijven naar bovengenoemd adres.Meer informatie treft u aan op onze website www.lymfoedeem.nl

 

NLNet is een netwerk van en voor patiënten. Tijdens een supportgroepbijeenkomst krijgen de deelnemers betrouwbare informatie van deskundigen en worden handvatten aangereikt om de eigen situatie actief te verbeteren. Maar ook de mogelijkheid lotgenoten te ontmoeten en tips uit te wisselen wordt door velen als zeer waardevol ervaren.