Inschrijven voor de Verkerkloop

ZWIJNDRECHT – Dit jaar wordt het grootste sportieve spektakel van Zwijndrecht en omstreken, de Verkerkloop, gehouden op woensdag 9 mei. Inschrijven voor de 35ste editie is inmiddels mogelijk.De Verkerkloop bestaat uit drie onderdelen: het Zwijndrechts Scholenkampioenschap voor kinderen in allerlei leeftijdscategorieën, een bedrijvenloop en een prestatieloop over 5 of 10 kilometervoor individuele lopers.

 

 

Inschrijven voor de Verkerkloop loopt, wat de loop voor scholieren betreft, via de scholen. Wie mee wil doen aan de 5 of 10 kilometerkan zich inschrijven op www.verkerkloop.nl of bij de receptie van de Verkerkgroep aan de Molenvliet in Zwijndrecht. Inschrijven kan ook tot 30 minuten voor de start van de loop. Voor de bedrijvenloop gelden speciale tarieven als een bedrijf met meer dan twee teams meedoet. Zie de website voor meer informatie.

 

 

Finish gefilmd
De individuele finishbeelden komen (als film) tot twee weken na de Verkerkloop op de website www.racetimer.nl (link: uitslagen) te staan. De deelnemers aan de 5 en 10 kilometer kunnen tegen een kleine verhoging van het deelnamegeld een link toegestuurd krijgen waarop zij hun eigen finish kunnen zien, zodat zij die beelden kunnen downloaden. Dit laatste geldt alleen voor degenen die zich via ‘voorinschrijven’ (via internet of bij de receptie van Verkerk) hebben aangemeld.In 2011 waren er in totaal 2688 lopers waarvan 1185 kinderen en 1503 volwassen lopers en werd er 27.000 euro voor het goede doel opgehaald.