Rommelmarkt Excelsior

 

PAPENDRECHT: Op zaterdag 31 maart as. zal muziekvereniging Excelsior Papendrecht een boekenmarkt organiseren in het verenigingsgebouw.

 

 

Het aanbod is zeer divers; prachtige romans, veel Nederlandse literatuur, Franse, Duitse en Engelse boeken, encyclopedieën, en zelfs LP’s. Excelsior verzamelt al sinds jaar en dag boeken en andere bruikbare spullen die vervolgens op rommelmarkt en/of boekenmarkt te koop worden aangeboden. Gezien het grote aantal boeken dat elk jaar weer wordt verzameld, organiseert Excelsior nu weer een speciale bóekenmarkt voor de liefhebbers, die vrijblijvend kunnen zoeken in het grote aanbod. Excelsior biedt de bezoekers de mogelijkheid tussendoor een kop koffie/thee te gebruiken en een praatje te maken aan de gezellige bar in het verenigingsgebouw, dat zich bevindt aan de Rembrandtlaan 206 (ingang via schoolplein achterzijde). De boekenmarkt is van 10.00 tot 15.00 uur toegankelijk.

Inleveren van boeken kan nog steeds, op donderdag- of vrijdagavond van 19.15 tot 21.00 uur.Meer informatie over Excelsior, de mogelijkheden en haar activiteiten is te vinden op www.excelsiorpapendrecht.nl, waar alle activiteiten en concerten zijn vermeld. Informatie is ook te allen tijde per email op te vragen via info@excelsiorpapendrecht.nl.