Gratis naar nieuwe hitmusical

 

DORDRECHT – Een op het eerste gezicht doodnormale vrouw (Simone Kleinsma), echtgenote en moeder, is in innerlijk gevecht met een ingrijpende gebeurtenis en de impact daarvan op haar gezin. Krachtig maar ook humorvol toont Next to Normal een familie die probeert om te gaan met een situatie die niet normaal is, maar wel begrijpelijk.

 

Deze verrassende Broadway-musical, waarin komische momenten en ontroering elkaar afwisselen, werd in 2009 genomineerd voor elf Tony Awards en in 2010 onderscheiden met de prestigieuze Pulitzer Prize. Naast Simone Kleinsma zijn in Next to Normal onder anderen Freek Bartels, René van Kooten en Wim van den Driessche te zien.De nieuwe voorstelling van Joop van den Ende Theaterproducties is zaterdag 31 maart en zondag 1 april te zien in Kunstmin. Aanvang om 20.15uur. Kaarten kosten 39,50 euro. CJP/65+ pashouders betalen 38 euro.

 

Dordt Centraal geeft tweemaal twee kaarten weg voor de voorstelling Next to Normal. Mail of schrijf de redactie waarom juist jij naar Next to Normal wil en maak kans op een gratis musicalavond! Inzenden kan tot en met maandag 26 maart. De prijswinnaars krijgen volgende week bericht. Mailen kan naar redactie@dordtcentraal.nl of stuur een brief naar Postbus 1030, 3300 BA in Dordrecht.

 

 

Bron:Dordt Centraal