15-03-2012

lancering ProBizniz

Op vrijdag 30 maart om 19.00 uur vindt in de Businessclub van FC Dordrecht de 1ste editie van ProBizniz on Friday plaats. Een terugkerend event, dat in het teken staat van interessante sprekers, het goede doel en efficiënt netwerken. Dr. Fred Krautwurst, expert op het gebied van inspiratiemarketing, zal deze avond optreden als gastspreker.

 

 

Dr. Fred Krautwurst zal deze avond ondernemers oproepen om te stoppen met netwerken. In plaats daarvan zegt hij: ‘Start met samenwerken!’ Selecteer een klein groepje positieve en actieve mensen om elkaars ambassadeur te worden. Begin klein en laat het organisch groeien. Zorg voor regelmatige interactie. Houd elkaar op de hoogte en vertel elkaar waar je naar op zoek bent.

Bij netwerken denken we meestal aan recepties, borrels en andere netwerkbijeenkomsten. Netwerken wordt in die zin dan ook vaak geassocieerd met zoveel mogelijk nieuwe mensen ontmoeten. Natuurlijk is dat een belangrijke bron van informatie en contact. Maar hoe vaak komt daar iets substantieels uit?Eindeloos mensen toevoegen aan je netwerk is niet de manier om resultaat uit je netwerk te krijgen. Je kunt beter met een relatief kleine groep hechte verbindingen aangaan dan losse verbindingen met duizenden. Die duizenden zullen waarschijnlijk nooit je ambassadeur worden omdat de verbinding er gewoon niet is. In die zin roept Dr. Fred Krautwurst op om te stoppen met netwerken.

 

ProBizniz is hét online netwerk door en voor ondernemers. Met ProBizniz hebben ondernemers toegang tot diverse tools om hun bedrijf maximaal te profileren. Aanmelden bij ProBizniz is gratis. Men kan eenvoudig producten en/of diensten promoten, evenementen onder de aandacht brengen en vacatures plaatsen. Ook campagne voeren is eenvoudig. Bovendien is het platform direct gekoppeld aan diverse sociale media, waardoor meldingen en acties desgewenst ook direct zichtbaar worden op bijvoorbeeld Twitter, LinkedIn en Facebook, voor maximale exposure.

Kaartverkoop:Kaarten à 27 euro voor ProBizniz on Friday zijn te verkrijgen via de website van ProBizniz. Hiermee sponsor je direct het KWF Kankerbestrijding.