SDK bouwt nieuwe opvanglocatie in Dubbeldam

De locatie Toermalijn die gebouwd is in 2003 breid haar capaciteit uit door de nieuwbouw.We kunnen nu ruim 130 kinderen opvangen op Toermalijn in de dagopvang en BSO (buitenschoolse opvang).Maar meer kinderen uit Dubbeldam willen onze opvang bezoeken.Ook vinden wij het belangrijk dat kinderen veel uitdagende speelruimte hebben. De nieuwbouw is speciaal voor de oudste kinderen en daarom ook extra spannend’aldus Jeroen Nusteling, directeur SDK kinderopvang.

 

 

De eerste paal is op feestelijke wijze de grond in gegaan. ‘Een gebouw speciaal voor de oudste kinderen is bijzonder, zeker in deze tijd. Dit hebben wij dan ook gevierd met de kinderen. De groep de Tijgeroog mocht helpen met de eerste paal de grond in slaan!’ vertelt Femke Kok, locatiemanager Toermalijn, enthousiast.

 

Speelruimte
De nieuwe speelruimte is een enorme uitdaging voor de BSO. Het is een mooie grote ruimte met voor ieder wat wils. Jeroen Nusteling: ‘Wij maken verschillende hoekjes, speciaal ingericht naar een thema. Een techniekhoek, theater, voldoende ruimte om iets te groots te bouwen maar ook een plek om rustig thee te drinken en een boekje te lezen. Op Toermalijn verveeld geen kind zich.’

 

Foto:Inpressie nieuwbouw