Feesten met De Donuts

DORDRECHT – Vanaf begin dit jaar is Dordrecht een muziekvereniging rijker: De Donuts. Afgaande op het ledenaantal, acht musici, zal het de kleinste vereniging van Dordrecht zijn. “We zijn een partyband, bestaande uit zeven blazers en een drummer”, vertelt drummer Arjan van der Dussen. Zaterdagavond 17 maart presenteren De Donuts zich aan het Dordtse publiek tijdens ‘De Donuts on Stage’ in de businessclub van FC Dordrecht.

 

 

 

 

“We kijken uit naar die avond, want we popelen om onze muzikale kunsten te laten horen aan de muziekliefhebbers van Dordrecht en omstreken”, aldus Van der Dussen. “We spelen populaire, herkenbare muziek in eigentijdse en verrassende arrangementen waarvan een aantal is geschreven door arrangeurs van De Marinierskapel der Koninklijke Marine.”De Donuts bestaan verder uit de muzikanten als Erno Brouwer, Rob Stal, Raymond Hulsebos, Misha Uhlen, Tim Stolk, Arien Kievit en Robin Bogert. “Bijzonder aan dit gezelschap is dat deze mannen naast De Donuts in andere verenigingen als Jubal, Pro Patria, Prins Willem van Oranje en De Phil spelen”, vertelt de enthousiaste drummer van De Donuts. “Met De Donuts willen we van ieder optreden een knalfeest maken zoals we dat al deden op het Sinterklaas beweegfeest van het sportbedrijf Dordrecht.”

 

Kaarten voor zaterdag 17 maart, 7,50 euro per stuk, zijn te reserveren via dedonuts.nl of verkrijgbaar bij de leden (contant betalen). De zaal gaat om21.00 uur open. Naast De Donuts verzorgt ook DJ Yezz (Erik van Loon) de muziek. De Donuts laten zich graag boeken voor een feestje.

 

 

Bron:Dordt Centraal