Little trip to happiness

 

Jeugdtheaterschool Dordrecht (JTSD) brengt in maart de theatervoorstelling Little trip to happiness. Op vrijdag 16 maart gaat de voorstelling in première.Het is hartje winter, het meer bevroren. Op een vakantiepark brandt licht in enkele zomerhuisjes. Wie verblijven er nu met deze kou op het park? ’s Nachts ontvouwen zich diverse verhalen, allen zijn ze op little trip to happiness.

 

 

 

Schrijfster Anouk Saleming schreef voor JTSD het script van Little trip to happiness. De getalenteerde spelers volgden de afgelopen jaren intensief acteer-, zang- en danslessen bij JTSD. Sinds oktober vorig jaar repeteerden zij onder regie van Jasper Damsteegt.

 

De voorstelling speelt van do 15 t/m zo 18 maart en van do 22 t/m zo 25 maart 2012 in Theater Berckepoort, Voorstraat 220 in Dordrecht. De voorstelling begint elke dag om 20.30 uur. Op de zondagen is er óók een matineevoorstelling om 15.00 uur. Op de laatste zondag (25 maart) is er geen avondvoorstelling.Kaarten kosten 8 euro. Deze kunt u online reserveren via www.jtsd.nl of via 078-6393447. Little trip to happiness is voor iedereen vanaf 10 jaar toegankelijk.Bij Jeugdtheaterschool Dordrecht volgen kinderen en jongeren van 7 t/m 20 jaar theaterlessen. JTSD is onderdeel van Stichting Kunstzinnige Vorming ToBe.