kunstenaarsgesprek Vera Harmsen & Janna Kool

 

Ter afsluiting van hun expositie “Cultuur als bodem” zullen beeldend kunstenaars e Vera Harmsen en Janna Kool worden geïnterviewd door Theun Okkerse.Dit gebeurt op zondag 18 maart vanaf 15:00 in de foyer.

 

 

 

 

Pictura leden Vera Harmsen en Janna Kool tonen hun werk in de foyer onder de titel “Cultuur als bodem”. Harmsen presenteert haar Culturele Almanak 2012: een getijdenkalender van Rotterdam en Dordrecht vol belangrijke, opmerkelijke en onbekende culturele data. Zij vult haar kalenderbladen aan met fascinerende collages.Janna Kool,de roodharige illustrator, toont panorama’s,leporello’s, roltekeningen en akelig korte animaties.Haar stijl is speels,fris en helder.Na afloop van het gesprek, tussen 16:00 en 16:30, zal er een verstilde performance plaatsvinden van The Brothers from the Church of the First Day.

 

 

 

Voor meer info: http://www.thechurchofthefirstday.org/

 

De gelijktijdige expositie van Harmsen & Kool in ’t Hellend Vlak(Vlak 5 te Dordrecht)sluit diezelfde dag.De toegang is gratis.U bent van harte welkom en er staat een glaasje wijn voor u klaar.

 

PICTURA:
Voorstraat 190-192
3311 ES Dordrecht