Circus in het centrum van Papendrecht tijdens NLdoet

PAPENDRECHT. Op zaterdag 17 maart doet de Gemeente Papendrecht weer mee met NL DOET. Vorig jaar deden maar liefst 600 vrijwilligers belangeloos klussen voor allerlei Papendrechtse instellingen. Dit jaar heeft NL Doet in Papendrecht het thema circus. Kinderen kunnen – na deelname aan een vrijwilligersactiviteit – een circusworkshop volgen. Jonge én volwassen inwoners zijn van harte welkom bij de gratis voorstellingen!

 

 

 

26 activiteiten in Papendrecht Vanaf 24 februari zijn de uitnodigingskaarten van NL Doet huis-aan-huis verspreid. U kunt zich aanmelden voor 26 activiteiten in Papendrecht. Er zijn verschillende activiteiten te doen met ouderen, gehandicapten, jongeren, de natuur, wijken opruimen, klussen en repareren.Ook collegeleden, raadsleden en ambtenaren zetten zich op zaterdag 17 maart vrijwillig in, bijvoorbeeld in diverse verzorgingshuizen.

NL DOET is een jaarlijks terugkerend groot landelijk evenement, waarbij tienduizenden mensen in heel Nederland één dag vrijwilligerswerk doen. Iedereen kan meedoen: individuen, groepen, scholen, verenigingen, organisaties en bedrijven. NL DOET zet de schijnwerpers op vrijwilligerswerk en levert daarmee een belangrijke bijdrage aan het imago van vrijwilligerswerk. Ook bevordert het de maatschappelijke inzet en leidt het tot een toename van het aantal eenmalige én structurele vrijwilligers.